Cocomed | Ton sysh + Laps buzesh/sysh
Sale!
laps+tonsysh

Ton sysh + Laps buzesh/sysh

1,640 lek 1,490 lek

Kombinimi i pare nga PuroBIO cosmetics! Zgjidhni nje laps sysh ose buzesh dhe nje nga tonet e syve, per t’i perfituar me cmim oferte 1490 lek!