Cocomed | Paketa e scrubeve (Scrub fytyre + scrub trupi + scrub buzesh)
Sale!
_ARP6126

Paketa e scrubeve (Scrub fytyre + scrub trupi + scrub buzesh)

5,640 lek 5,000 lek

Scrubet kane qene gjithmone nga produktet me terheqese te Biofficina Toscana! Prandaj kemi krijuar nje pakete qe i perfshin te tre, buze, fytyre dhe trup! Dhurojani personave me te dashur ose vetes tuaj! Per paketimin mendojme ne!