Cocomed | Paketa e paletes magnetike! 10% ulje per vlere deri 4900 lek, 15% mbi 4900 lek!
Sale!
_ARP6334

Paketa e paletes magnetike! 10% ulje per vlere deri 4900 lek, 15% mbi 4900 lek!

2 lek 1 lek

Paleta magnetike eshte nga produktet me te dashura te PuroBIO cosmetics! Perfitoni 10% ulje per produktet deri ne 4900 lek, dhe 15% per vlere mbi 4900 lek!

Per blerje nepermjet websitit, mund ta vendosni kete produkt ne shporte, dhe pasi te perfundoni porosine, do ju telefonojme per te zgjedhur ngjyrat.