Cocomed | Paketa e fytyres n.5 (Krem mbrojtes-hidratues + Krem kontur sysh + Serum)
Sale!
_ARP6122

Paketa e fytyres n.5 (Krem mbrojtes-hidratues + Krem kontur sysh + Serum)

6,900 lek 5,900 lek

Per porosite nepermjet website, mund ta vendosni kete pakete ne shporte, dhe pasi te perfundoni porosine, do ju kontaktojme per te zgjedhur serumin!