Cocomed | Paketa e fytyres n.4 (Kremi antioksidues + Serum)
Sale!
DSC_0550(1)

Paketa e fytyres n.4 (Kremi antioksidues + Serum)

5,100 lek 4,600 lek

Kremi mbrojtes-hidratues, per fytyra te reja dhe delikate, shoqeruar me njerin prej serumeve te fytyres.

Per porosite nepermjet website, mund ta vendosni kete pakete ne shporte, dhe pasi te perfundoni porosine, do ju kontaktojme per te zgjedhur serumin!