Cocomed | Paketa e fytyres (fondatine/bb cream, furce 03, puder kompakte, concealer)
Sale!
DSC_0557

Paketa e fytyres (fondatine/bb cream, furce 03, puder kompakte, concealer)

6,940 lek 5,900 lek

Nje pakete per te gjitha produktet e bazes! Zgjidhni mes fondatines ose bb cream, dhe shoqerojini me pudren kompakte, concealer dhe furcen 03!