Cocomed | Paketa e flokeve n.4 (Balsam + Krem ristrukturues + Shampo + Hidrolat)
Sale!
_ARP8170

Paketa e flokeve n.4 (Balsam + Krem ristrukturues + Shampo + Hidrolat)

5,840 lek 5,200 lek

Per blerje nepermjet websitit, mund ta vendosni kete produkt ne shporte, dhe pasi te perfundoni porosine, do ju telefonojme per te zgjedhur llojin e shampos dhe hidrolatit.