Cocomed | Paketa e flokeve n.3 (Maske flokesh, xhel/krem kacurrelash, shampo, hidrolat)
Sale!
_ARP6193

Paketa e flokeve n.3 (Maske flokesh, xhel/krem kacurrelash, shampo, hidrolat)

5,200 lek 4,700 lek

Per blerje nepermjet websitit, mund ta vendosni kete produkt ne shporte, dhe pasi te perfundoni porosine, do ju telefonojme per te zgjedhur mes xhelit dhe kremit te kacurrelave si dhe llojin e shampos.