Cocomed | Paketa e flokeve n.1 (Maske flokesh + xhel/krem kacurrelash)
Sale!
_ARP6132

Paketa e flokeve n.1 (Maske flokesh + xhel/krem kacurrelash)

2,950 lek 2,650 lek

Per blerje nepermjet websitit, mund ta vendosni kete produkt ne shporte, dhe pasi te perfundoni porosine, do ju kontaktojme per te zgjedhur mes kremit dhe xhelit te kacurrelave.