Cocomed | Domus Olea Toscana Sebo Lift
Sale!
domusolea-2-2

Domus Olea Toscana Sebo Lift

14,300 lek 12,000 lek

Paketa e plote Sebo Lift, trajtuese per fytyrat te yndyrshme/mikse me tendence akneike, pore te zmadhuara dhe pika te zeza!

  • Laresi i fytyres
  • Kremi i dytes
  • Kremi rigjenerues i nates
  • Serumi lokal i imperfeksioneve
  • Maska purifikuese