Cocomed | Product categories Primer

Primer

Primer natyral per nje baze make-up perfekte. I certifikuar si 100% bio, NATRUE, Vegan OK dhe Nickel Tested, Primerat PuroBIOcosmetics do e pregatisin me se miri lekure tuaj, duke zbutur dhe ushqyer ate. Ne kete menyre, jetegjatesia e make-up do te rritet ndjeshem!

Showing all 4 results