Cocomed | Product categories Kremra solarë

Kremra solarë

Cocomed sjell ne Shqiperi Alga Maris nga Laboratoires Biarritz ne France, linja revolucionare e produkteve solare bio, te certifikuar nga EcoCert, me filtra 100% fizike, efikase dhe te sigurt. E vecanta e produkteve Alga Maris, eshte tekstura shume e lehte. Hapen lehtesisht ne fytyre, nuk e lene fytyren te bardhe dhe nuk yndyrosin, ndryshe nga solaret bio tradicionale, qe jane me teksture te trashe dhe perthithen me veshtiresi nga lekura, duke yndyrosur dhe duke lene efekt te bardhe.
Te lehte per t’u aplikuar, pa efekt te bardhe ne fytyre, dhe mbi te gjithe efikase, kremrat Alga Maris kombinojne mbrojtjen e filtrave fizike (dioksidi i titaniumit dhe oksidi i zinkut) me ekstraktet e Alga-Gorria®, me fuqi antioksiduese 4 here me te medha se vitamina C

Showing all 12 results