Cocomed | Product categories Fondatinë

Fondatinë

Fondatina Sublime eshte 100% natyrale, mbuluese, mat dhe e pershtatshme per cdo tip lekure, duke mos i shkaktuar asaj alergji apo irritime.
E biocertifikuar CCPB, Vegan OK, dhe Nickel Tested, ajo ka nje efekt pozitiv mbi lekuren tuaj!

Showing all 12 results