Cocomed | Shkelqeni kete vere me RESPLENDENT!

Shkelqeni kete vere me RESPLENDENT!


  • 30 May


  • Anta Haxhiraj

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Bronzerat dhe Highlighters te rinj PuroBIO cosmetics!

Vera eshte shume prane, dhe me te, edhe deshira per nje lekure te nxire dhe me shkelqim! Per kete, PuroBIO ka menduar te shtoje gamen e linjes Resplendent! Dy kategori, Bronzer dhe Highlighter, per te plotesuar nevojat e cdo lekure!

Bronzerat e rinj!

Bronzerat jane tani 4!

Dy tonalitetet e para ishin pjese e linjes! Me finish mat dhe nenton te ftohte, jane ideale per te rikrijuar dritehijet, e humbura pas aplikimit te makeup!

Tonalitetet e reja

Dy tonalitetet e reja, 03 dhe 04, kane nje nenton me te ngrohte, dhe perseri finish mat! Jane krijuar me qellimin qe te ngrohin fytyren, duke krijuar iluzionin e nje lekure qe ka marre ngjyre nga dielli!

Pigmentimi, si cdo produkt PuroBIO, eshte shume i larte, dhe gjithashtu jane lehtesisht te sfumueshem!

Highlighters te rinj!

3 Highlighters, te rinj si tonalitet dhe si tekture!

Duken pothuajse si kremoze, edhe pse jane pluhur! Aplikimi eshte shume i thjeshte, sepse kombinohet menjehere me lekuren, dhe jane shume te sfumueshem!

Champagne, Roze dhe Rame!

  • Champagne! Tonaliteti universal, qe deri tani i mungonte linjes! Ideal per t’i dhene shkelqim lekurave nga te bardha ne mesatare.
  • Roze, i pershtatshem per lekurat e bardha, me nenton roze
  • Rame, ideal per lekura nga mesatare ne te erreta, me nenton te ngrohte! (Tonaliteti ishte prezent ne linje, por tani vjen me nje teksture te re!)

Furca n.12, Contouring Flat!

E fundit, por jo nga rendesia, furca n.12!

PuroBIO cosmetics nuk mund te mos mendonte per nje aplikator per linjen e re Resplendent! Furca Ithahake vjen nga kultura japoneze, qindra vjet me pare, ku perdorej per trukun e geishave!

Eshte ri-interpretuar dhe perfeksionuar ne funksion te produkteve te reja, dhe eshte furca me e vecante e linjes!

Sa i vecante, aq edhe i thjeshte per t’u perdorur! Duke e mbajtur horizontalisht, mund te aplikohen me precizion pluhurat si bronzera dhe shkelqyes! Mjafton te rrotullohet 90 grade, per t’i sfumuar!

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Comments

comments