Cocomed |
http://cocomed.al/wp-content/uploads/2019/06/banner-lstrdst-copy.jpg

Highlighterat e rinj te lengshem PuroBIO
3 tonalitete: Champagne, Rose Gold dhe Cool Pink!

Anniversary #1! PuroBIO cosmetics new collection!

http://cocomed.al/wp-content/uploads/2019/04/image00006.jpg

1 Rimel Super-performant, 1 Fiksues makeup dhe 3 Lip to Cheek!
Eshte vetem pjesa e pare!

2 produkte te reja Biofficina Toscana kunder celulitit me spec djeges!

MICRO-IALURON!
Serumet Booster dhe Toniket Domus Olea Toscana!

4 tonike dhe serume super te pasur ne perberes aktive, per cdo tip lekure!

Zbulo me shume!

LUXUS! PuroBIO cosmetics Fall/Winter 2018!

http://cocomed.al/wp-content/uploads/2018/09/anta000-graf.jpg

7 Buzekuqe te lengshem, 1 Shkelqyes buzesh, 2 penela sysh, 4 tone sysh, 6 fondatina kompakte dhe 1 Palete sysh Limited Edition!

Klikoni per me shume!

Produkte kozmetike 100% natyrale!

Përfaqësues i PuroBIO Cosmetics dhe Biofficina Toscana për Shqipërinë, dy kompanitë lider për kozmetikën bio në Itali!

Zbuloni Pikat e Shitjes

Slide background
Untitled-1111
16804328_1464684303563870_7303109689083493834_o
14361200_675174385969386_2850011890534382693_o (1)
11879226_519597641527062_2275759064772204732_o
biofficinaSlide thumbnail

Nje linje e re ne Cocomed!
Domus Olea Toscana!

Screenshot 2017-06-20 21.46.48
rituali-kutia

Produkte kozmeceutike! Nje tjeter linje organike, por qe kalon drejt produkteve farmaceutike!

Sebo Lift - Nje linje e plote per fytyrat e yndyrshme, me tendence akneike e pore te zmadhuara!

Shiko produktet!

Foglia d'Olivo - Nenlinja me e gjere! Nje game e madhe produktesh me efekt anti-oksidues

Shiko produktet!

Rassoda Lift - Linja me efekt lifting!

Shiko produktet!

Produkte biologjike

Te gjitha produktet e Cocoshop jane 100% biologjike, pa kimikate te demshme per shendetin, duke ulur ne minimum mundesine per alergji.


Stop alergjive!

Te gjitha produktet e Cocoshop jane te testuara per Nikel, nje nga burimet kryesore per alergji. Pervec kesaj, nuk permbajne konservante sintetike, glutine, silikone dhe parabene!


Vegan OK

Pervec dashurise per shendetin dhe ambientin, ne i duam kafshet. Te gjitha produktet e Cocoshop nuk jane te testuara ne kafshe dhe permbajne certifikimin VEGAN OK


Natrue

Certifikimi NatTrue jepet vetem per produktet qe respektojne kritere te ashpra persa i perket ingredienteve te perdorur dhe procesit prodhues. Objektivi eshte t’i garantohet konsumatorit nje produkt natyral me cilesi te larte.


Pikat e Shitjes Shikoni Produktet